Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un bărbat a murit într-o secție de votare

Un bărbat din comuna doljeană Amărăștii de Sus a murit, duminică, în secția de votare. Bărbatul aștepta să voteze.

 

Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce aștepta să voteze. A primit îngrijiri medicale, dar nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții sale.

„Unui bărbat de 80 de ani din Amărăștii de Sus i-au fost acordate îngrijiri medicale după ce și-a pierdut cunoștința, în timp ce se afla în incinta secției de votare din localitate. Din nefericire, a fost declarat decesul”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Procesul electoral a fost suspendat temporar. În Dolj, aproximativ 590 de mii de alegători sunt înscriși pe listele electorale permanente.

Astăzi au fost raportate mai multe cazuri medicale:

În Capitală, două femei au căzut în secţiile de votare şi au fost transportate la Spitalul Universitar.

În judeţul Ilfov unui bărbat de 85 de ani i s-a făcut rău în secţia de votare, fiind chemată ambulanţa, însă bărbatul a refuzat transportul la spital.

La o secţie din judeţul Bihor, unui membru al unui birou electoral care este diabetic i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală.

În municipiul Mediaş, la ieşirea dintr-o secţie de votare o femeie de 80 de ani a alunecat şi a căzut. Subofiţerul din cadrul ISU Sibiu, aflat în paza secţiei i-a acordat primul ajutor şi a sunat la 112. Femeia a fost transportată la spital.

Până la ora 11:30, prezenţa la vot este de 14,7%, adică 2,6 milioane români au mers la urne.

 
Categorie articol: 

Comentarii