Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un bărbat din Scorţaru Nou a fost prins băut la volan

marţi, un şofer de 44 de ani conducea autoturismul pe un drum judeţean, în afara localităţii Gemenele, având o alcoolemie de 0,41 mg/l în aerul expirat • poliţiştii i-au întocmit dosar penal

 

Şoferii continuă să se urce la volan sub influenţa alcoolului, numai că poliţiştii le cam taie calea. În cursul zilei de marţi, la ora 18.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un bărbat de 44 de ani, din localitatea Scorţaru Nou. Acesta conducea un vehicul pe DJ 202B, în afara localităţii Gemenele. În urma testării sale cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta are în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,41 mg/l.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Oricum, în timpul acţiunilor de control din cursul zilei de 18 februarie, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere şi au reţinut 7 certificate de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii