Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un bărbat băut bine a pus autoritățile pe jar, după ce a făcut scandal într-un bar

*agenții de pază ai localului nu au reușit să-l liniștească * a fost cerut ajutorul polițiștilor prin 112 * pentru că prezenta răni în jurul feței, a fost solicitată și o ambulanță * nici medicii de la UPU nu au reușit să-l liniștească, astfel că a fost nevoie de transferul la Psihiatrie

 

Ambulanța, poliția și “mascații” chemați de urgență la un bar de pe șoseaua Râmnicu Sărat, după ce un bărbat care a consumat mult alcool a început să facă scandal. Deși vânzătoarea a chemat, inițial, angajații firmei de pază pentru a-l liniști pe clientul “aghezmuit”, ulterior a sunat la 112, pentru că agenții de securitate nu au reușit să-i facă față. La sosirea polițiștilor, scandalagiul era rănit în zona feței, astfel că a fost solicitată o ambulanță pentru a-l transporta la spital. La fața locului au sosit și lucrătorii Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS). Cu greu, bărbatul a fost dus la UPU, dar pentru că era în continuare agitat, s-a luat decizia de a-l transfera la Spitalul de Psihiatrie, urmând ca după ce se liniștește să fie investigat din punct de vedere medical.

Inițial, s-a luat în calcul varianta că acesta s-ar fi răzbunat pe un aparat de joc de noroc, și asta pentru că bărbatul nu  voia să discute cu agenții de poliție. Ulterior, vânzătoarea barului ne-a spus că nu a fost vorba despre nicio agresiune fizică din partea cuiva. Susține că îl cunoaște pe bărbat și spune că niciodată nu l-a văzut în starea aceasta. Deși l-a mai văzut consumând alcool, de obicei este liniștit. Numai că duminică seară, după ce a băut câteva pahare, a început să se certe cu ceilalți clienți ai barului, s-a împiedicat de mese și scaune, iar când a ieșit afară s-a împiedicat, din nou, și a căzut. De aceea ar fi avut rănile în jurul feței, ne-a povestit vânzătoarea barului.

Rămâne de văzut ce va declara bărbatul atunci când va ieși din starea agitație și ce vor stabili polițiștii că s-a întâmplat de fapt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii