Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un bărbat şi-a pus ştreangul de gât, iar altul a fost ucis de cal

Sătul de viaţă, un bărbat de 34 de ani, din muncipiu, a vrut să îşi pună capăt zilelor sâmbătă noapte. El a apucat să îşi pună ştreangul de gât, însă a fost găsit la timp şi salvat. Acesta a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. "Bărbatul de 34 de ani, din Brăila, se spânzura, însă a fost găsit la timp şi transportat la spital", a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila, Silviu Radu.
Săptămâna trecută, alţi doi tineri brăileni au vrut să îşi încheie socotelile cu viaţă, însă au fost salvaţi la timp. În ziua de 16 august, o tânără din Brăila, în vârstă de 20 de ani, bolnavă de TBC, a înghiţit un cocktail de medicamente în scop suicidal, iar pe 17 august, un tânăr de 25 de ani, din Târlele Filiului, a ingerat furadan.
Chiar dacă au vrut să se sinucidă, acestor trei tineri norocul le-a surâs şi au scăpat cu viaţă. În schimb, un bătrân de 79 de ani, din Gemenele, şi-a găsit sfârşitul într-un mod neaşteptat. Potrivit medicilor de la Ambulanţă, sâmbătă, bărbatul a fost trântit de cal, fiind apoi târât zeci de metri. Victima a fost dusă la spital, însă la scurt timp a decedat.
Categorie articol: 

Comentarii