Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un avion misterios a aterizat la miezul nopții pe Aeroportul Chișinău. Cine s-ar fi aflat la bord

Noapte agitată la aeroportul Chișinău. Un avion privat a aterizat în jur de miezul nopții, după care a plecat spre Kiev, transmite TV8, citat de Unimedia.

 

Fostul deputat Grigore Petrenco a publicat pe pagina sa de Facebook o captură de pe site-ul Flight Radar, care monitorizează toate zborurile, în care este surprinsă aeronava care a venit de la Istanbul și a decolat spre Kiev în jurul orei 00:30.

„Iată charterul despre care scriam, zboară spre Kiev. A plecat la 00:30 din Chișinău. Cine a comandat venirea lui? Suntem cu ochii pe ei”, a scris fostul deputat.

Andrei Năstase, lider al blocului proocidental care ar putea ajunge la guvernare în urma evenimentelor fără precedent din ultimele zile, a declarat, într-o filmare pe pagina sa de Facebook, că la bordul misteriosului avion privat s-ar fi aflat omul de afaceri Vaja Jhashi, un apropiat al lui Vladimir Plahotniuc.

„E vorba de cunoscutul Vaja Jhashi”, a menționat Andrei Năstase într-o intervenție live pe pagina sa de facebook. Potrivit TV8, pe lângă Jhashi, în avionul care a venit de la Istanbul mai erau 2 persoane.

Vaja Jhashi este unul din apropiații liderului PD, Vlad Plahotniuc, fiind cunoscut drept persoana care gestionează activele lui în Agricultură, prin compania Trans Oil, dar și ultimele participațiuni ale liderului PD în Emiratele Arabe Unite, mai scrie Unimedia.

 
Categorie articol: 

Comentarii