Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un avion militar sirian s-a prabusit intr-o suburbie a Damascului

Un avion de mici dimensiuni, folosit de armata siriana, s-a prabusit, duminica, intr-o suburbie a capitalei siriene, Damasc, in accident pierzindu-si viata cel putin doua persoane, au declarat martori oculari citati de Reuters.
Trei corpuri in uniforme militare au fost extrase din epava avionului prabusit intr-o livada de maslini, in cartierul Muadamiet al-Sham, la 7 kilometri vest de Damasc, au precizat martorii oculari.
"Doi dintre membrii echipajului erau morti. Nu stiu daca cel de-al treilea va scapa cu viata. Avionul se clatina puternic, inainte de a se prabusi", a declarat un localnic.
"S-a prabusit intr-un cartier cu gradini, si nu a avariat nici o casa", a adaugat el.
Un alt localnic a afirmat ca a vazut un camion care a tractat epava avionului spre aeroportul militar Mezzeh. El a precizat ca nu a observat nici un insemn militar pe fuselajul avionului.
Accidentul survine intr-un moment de tensiuni maxime intre Siria si Israel, care a efectuat un raid aerian pe teritoriul sirian, la 6 septembrie. Ambele parti au oferit informatii foarte putine despre tinta acestui atac.
Categorie articol: 

Comentarii