Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un avion indonezian derapeaza la aterizare, ranind 5 pasageri

Un avion indonezian a alunecat pe pista de aterizare, pe un aeroport din Java de Est, dupa ce i s-a rupt roata din fata, provocind ranirea usoara a cinci pasageri, a anuntat un oficial aeroportuar, citat de Reuters.
Aparatul de tip Boeing 737, care apartinea companiei indoneziene Mandala Airlines, transporta 89 de pasageri din capitala Jakarta in orasul Malang, potrivit oficialului aeroportuar.
"Avionul este acum abandonat pe pista (...). Carlinga este usor inclinata, deoarece roata din fata s-a rupt", a precizat oficialul.
Siguranta transportului aerian din Indonezia a constituit obiectul unor critici dure, dupa doua accidente inregistrate in cursul acestui an.
In martie, un avion al companiei Garuda Indonesia avind 140 de persoane la bord a ratat aterizarea in Java si a fost cuprins de flacari, provocind moartea a 21 de persoane.
In ianuarie, un aparat de zbor apartinind companiei Adam Air s-a prabusit in largul coastelor insulei Sulawesi, provocind moartea tuturor celor 102 pasageri aflati la bord.
Categorie articol: 

Comentarii