Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un avion Air France care venea de la Paris la Bucureşti a fost întors

Un avion al companiei Air France, care a plecat de la Paris în jurul orei 16.00 şi urma să aterizeze la Bucureşti la 19.15, a fost întors după o oră de zbor, pasagerilor spunându-li-se că lipsea o persoană, care avea însă bagaj la cală, dar şi că a fost o problemă tehnică.
Avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute. După aproximativ o oră de zbor, avionul a fost întors la Paris, pasagerilor spunându-li-se de către membrii echipajului că lipseşte o persoană care are însă bagaj la cală, a declarat pentru MEDIAFAX unul din pasageri.
După ce a aterizat la Paris, forţele de ordine au descins în aeronavă pentru a face verificări, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment că este o problemă la computerul de bord.
Zborul cu 131 de pasageri a fost anulat, a declarat pentru MEDIAFAX directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache. Acesta a mai spus că nu a fost indicat un motiv de către Air France pentru acest lucru
Pe site-ul Air France se arată însă că zborul 1588 Paris - Bucureşti a fost întors şi anulat din cauza unei greve a angajaţilor companiei aeriene.
Pasagerii, majoritatea români, vor petrece noaptea la Paris, urmând ca, duminică, să fie împărţiţi în trei grupuri şi să vină la Bucureşti cu trei curse Air France.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii