Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un angajat "Concivia" a murit în timpul serviciului

Un electrician de la "Concivia" - punct de lucru în localitatea Râmnicelu - a murit, ieri, în timp ce efectua lucrări de sudură în curtea şcolii generale din localitate. Martorii spun că bărbatului i s-a făcut rău şi au chemat Ambulanţa, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva întrucât acesta a intrat în stop cardio-respirator.
Incidentul s-a consumat în jurul orei 12.00, când agenţii de la Postul de Poliţie Comunală Râmnicelu au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, că lui Dumitru P. (58 de ani), din municipiul Brăila, i s-a făcut rău şi a murit în timp ce suda două bucăţi de oţel pentru o armătură. Când au ajuns la locul solicitării, cadrele medicale de pe Ambulanţă l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. Deoarece protocolul de resuscitare, ce a durat 40 de minute, nu a dat niciun rezultat, a fost declarat decesul. La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de poliţişti şi lucrători din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Brăila, ce au demarat imediat cercetările, stabilind în primă fază că pe corpul victimei nu sunt semne de violenţă. "Se fac cercetări împreună cu poliţia şi este luată în calcul şi varianta unei electrocutări. Din acest motiv a fost solicitat medicului legist, care urmează să stabilească dacă a fost vorba de o electrocutare, ori se confirmă varianta martorilor ce susţin că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce suda", ne-a declarat inspectorul şef al ITM Brăila, Dumitru Văduva.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. La prima vedere, medicii legişti spun că pare a fi vorba despre o electrocutare, însă raportul final va fi gata în aproximativ două săptămâni, când vor veni rezultatele celorlalte analize.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii