Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un alt meci derby pe Municipal, CF Brăila - Pambac Bacău

Ambele combatante au moralul bun pentru că în runda anterioară au obţinut rezultate pozitive, elevii lui Vasile Darie au remizat, 2-2, la Focşani în timp ce formaţia vizitatoare a câştigat cu 3-0, pe teren propriu disputa cu satelitul Oţelului Galaţi.
Ca de obicei, elevii lui Vasile Darie vizează numai victoria însă de data aceasta sarcina lor nu este uşoară deoarece Pambac este o specialistă a partidelor disputate în deplasare, având patru succese în partidele din acest tur de campionat disputate pe terenuri străine, la Gura Humorului în prima rundă, la Dunărea II Galaţi, la Aerostar Bacău şi la satelitul formaţiei din Liga I, Ceahlăul Piatra Neamţ.
Partida de pe municipal va fi arbitrată de o brigadă din Târgovişte formată din Septimiu Burtescu - Adrian Ionescu şi Cătălin Duţu, iar observatori FRF sunt Claudiu Şoptelea din Constanţa şi Emil Lupulescu din Iaşi.
Celelalte două grupări din judeţ au adversare de la cei doi poli ai clasamentului seriei a doua.
Viitorul Însurăţei se deplasează la penultima clasată, Viitorul Chirnogi, şi teoretic pleacă cu prima şansă, mai ales că elevii lui Ionel Vioreanu au un moral foarte bun după ce în runda precedentă au învins pe teren propriu lidera, în timp ce formaţia gazdă de astăzi a pierdut pe teren propriu în faţa echipei Petrolul Berca.
Nou promovata Viitorul Ianca are însă o misiune grea la Mangalia, unde va trebui să dea piept cu o echipă care a activat multe sezoane în Liga a II-a, Callatis şi care are în componenţă fotbalişti valoroşi. Nici moralul nu este prea bun în tabăra elevilor lui Adrian Baldovin pentru că în etapa trecută Viitorul a pierdut pe teren propriu în propriul fieff în faţa unei vecine de clasament, CS Eforie, în timp ce formaţia dobrogeană vine după un succes important la CS Tunari, rezultat care a urcat-o pe locul al cincilea în clasament.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii