Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un alt esec rusinos

Acasa lei, afara mielusei, asa sint fotbalistii de la CF Braila.
Dupa o victorie la scor pe teren propriu, o infringere rusinoasa in deplasare. Brailenii pot acuza pe drept greseala arbitrului de centru care l-a eliminat gratuit pe Necoara, insa ceea ce au aratat ei la Calarasi in repriza a doua nu prea a semanat a fotbal.
Dunarea a deschis scorul in minutul 15, prin Nelu Buca, dupa o actiune a gazdelor care a surprins nepregatita apararea braileana.
CF Braila a fost apoi echipa care a controlat jocul, insa elevii lui Ciobanu nu au pus prea mari probleme gazdelor, poate totusi, cu putin noroc, daca in poarta Dunarii nu s-ar fi aflat Catalin Multescu, in minutul 32 Stanciulescu ar fi restabilit egalitatea.
Pina la finalul primei parti, tot formatia din Calarasi a trecut pe linga gol. Marcos a sutat puternic in minutul 35, insa mingea a trecut peste transversala.
La trei minute de la reluare, Sorin Buca a marcat pentru 2-0.
Si cum "la omul sarac, nici boii nu trag" Necoara a vazut cartonasul rosu gratuit, pentru ca arbitrul nu a contabilizat prea bine avertismentele.
In superioritate numerica, Dunarea Calarasi a ratat doua ocazii rarisime prin Gurguiatu si Mircea Stefan, dar a reusit totusi sa mai inscrie o data, in minutul 90^3 prin Stefan si sa reintre in lupta pentru promovare, in timp ce brailenii se indeparteaza tot mai mult de acest obiectiv.

CF Braila: Botas - Moldoveanu, Olenic, Necoara, Rotaru (min. 50: Bosoi) - Rosu (min. 64: Coman), Pascu (min. 64: V. Nicolae), Stanciulescu, Ilie - Pinzaru, Plesa (min. 70: Neta).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii