Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un agent de paza a sustras 8 calorifere de la firma pe care trebuia s-o pazeasca

Vasile S., 38 de ani, fost agent de paza la SC "Diop Security" SRL Braila, a fost trimis in judecata, pentru furtul mai multor calorifere.
Invinuitul a lucrat ca agent de paza pina in luna ianuarie 2006, desfasurindu-si activitatea pe strada Deltei nr. 2, la sediul SC "Mabomit Com" SRL (unde se afla un atelier de confectii metalice). In momentul in care se facea schimbul de tura, precizeaza anchetatorii, intre agentii de paza se incheia un proces-verbal de predare-primire a obiectivului, fara a fi consemnate toate bunurile din cadrul acestuia. Profitind de acest fapt, in perioada decembrie 2005 - ianuarie 2006, Vasile S. a sustras mai multe calorifere din fonta (opt bucati), care erau depozitate in curtea "Mabomit Com".
Invinuitul a valorificat caloriferele sustrase la un centru de achizitii cu ajutorul unui coleg, spunindu-i acestuia ca "are acceptul sefului" ca sa-si insuseasca bunurile respective. Desi valoarea caloriferelor sustrase este de aproape 9 milioane de lei, firma pagubita a solicitat despagubiri de 32 de milioane de lei. Vasile S. a achitat mare pare din aceasta suma, precizeaza anchetatorii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii