Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un șofer a ajuns cu mașina pe câmp după ce i-a ieșit un câine în față

* au autoturism în care se aflau doi muncitori ai unei firme de construcții, care mergeau la muncă, au fost implicați într-un accident în afara localității Vădeni * șoferul de 56 de ani a încercat să evite un câine și a scăpat volanul de sub control

 

 

Accident produs din cauza unui câine ieșit pe șosea. Un autoturism în care se aflau doi bărbați s-a răsturnat și a ajuns pe câmp, în zona Vădeni. Se pare că cei doi erau angajați ai unei firme de construcții care efectua lucrări la carosabil în Vădeni și mergeau la muncă, însă șoferul a încercat să evite un câine.

Potrivit polițiștilor, la ora 6.33, un bărbat de 56 de ani din județul Tulcea conducea un autoturism pe DJ 221 B, în afara localității Vădeni. Acesta a pierdut controlul asupra mașinii, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. A rezultat vătămarea corporală a șoferului și a unui pasager , un bărbat de 52 de ani din județul Călărași. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. S-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii