Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer vitezoman a intrat într-un copac şi s-a rostogolit pe câmp

un eveniment rutier grav s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri pe un drum judeţean din Tufeşti, din cauza unui şofer care nu a adaptat viteza şi a pierdut controlul volanului • maşina a intrat într-un copac şi apoi s-a rostogolit de  mai multe ori

 

Viteza prea mare a fost la un pas de a-i aduce moartea. Un şofer din Tufeşti a scăpat volanul de sub control şi s-a rostogolit pe câmp. Din fericire, acesta a scăpat cu viaţă.

Accidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 00.10. Un bărbat de 39 de ani, din comuna Tufeşti, conducea autoturismul pe DJ 212, dinspre Tufeşti către DJ 211C (Tătaru - Ciocile). Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă uşoară către stânga, el a pierdut controlul asupra maşinii. “Acesta s-a lovit cu partea laterală dreapta a vehiculului de un copac de pe marginea drumului şi s-a rostogolit de mai multe ori în afara părţii carosabile. În urma impactului, şoferul a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, rămânând internat”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatului i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii  de vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii