Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer a intrat cu maşina în copac şi a murit

* tragicul accident s-a produs vineri dimineaţă, pe DJ 211, între localitatea Bordei Verde şi Drumul Naţional 2B * un participant la trafic a anunţat prin apel 112 că o persoană este încarcerată într-un autoturism care intrase într-un copac de pe marginea drumului

 

 

Un bărbat din localitatea Bordei Verde şi-a găsit sfârşitul după ce a intrat cu maşina într-un copac. Nu se ştie deocamdată dacă şoferului i s-a făcut rău la volan sau dacă nu a mai putut controla maşina din altă cauză.

Potrivit poliţiştilor, azi dimineaţă, la ora 7.20, o persoană a sesizat prin numărul de urgenţă 112 faptul că un bărbat este încarcerat într-un autoturism „Ford!” oprit într-un copac pe DJ 211, între localitatea Bordei Verde şi DN 2B (Brăila – Buzău).

La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unui bărbat de 42 de ani, din localitatea Bordei Verde. S-a stabilit că în timp ce conducea autoturismul, şoferul a părăsit banda de circulaţie şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Din păcate, bărbatul nu a mai scăpat cu viaţă. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii