Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer fără permis s-a oprit cu maşina în copac

* la data de 2 iulie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Comuna din Paris s-a produs un accident * s-a constatat că un şofer de 22 de ani, fără permis, a intrat cu maşina în copac

 

 

 

Deşi nu avea permis, un şofer brăilean s-a urcat la volan şi s-a oprit cu maşina în copac. A scăpat teafăr, fără leziuni.

La data de 2 iulie,  la ora 13:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Comuna din Paris din municipiu s-ar fi produs un eveniment rutier. Cu ocazia activităţilor desfăşurate la faţa locului, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Comuna din Paris, a pierdut controlul asupra volanului. Acesta a intrat în coliziune cu un copac,  provocând doar pagube materiale.

Totodată, poliţiştii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii