Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer din Măraşu a dat aparatul etilotest peste cap

* în ziua de 18 februarie, poliţiştii au oprit pentru control un bărbat de 53 de ani din comuna Măraşu care se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii * şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,18 mg/l

 

 

 

Pericol în trafic! Un şofer din Măraşu a fost prins băut ”mangă” la volan. Acesta a fost oprit din drum de poliţişti şi s-a constatat că se cinstise serios cu alcool. Acum, este cercetat penal.

La data de 18 februarie, la ora 12:45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mărașu  l-au oprit în trafic pe un bărbat de 53 de ani din comună, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu. „Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,18 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, la ora 17:50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au depistat  în trafic pe un bărbat de 38 de ani, din orașul Ianca, în timp ce conducea un vehicul pe raza orașui de domiciliu. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Şi pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii