Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer din Ianca a dat etilotestul peste cap

un bărbat de 37 de ani, din oraşul Ianca, avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,88 mg/l, însă nu s-a temut să urce la volan • poliţiştii au prins şi un şofer tulcean băut la volan

 

Poliţiştii au oprit din drum doi şoferi băuţi. Duminică seara, în jurul orei 21.10, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 37 de ani, din oraşul Ianca. Acesta conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu. Brăileanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,88 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În dimineaţa de 4 iulie, în jurul orei 08.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 35 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Buzăului din municipiu. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,58 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge. Nu a scăpat nici acesta de dosarul penal.
Categorie articol: 

Comentarii