Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer de “BMW” a fugit de poliţişti, însă a fost prins şi reţinut

la data de 4 decembrie, poliţiştii l-au depistat pe strada Plevnei pe un şofer care conducea autoturismul fără a avea permis de conducere • şoferul de BMW a fugit de la faţa locului, însă poliţiştii au pornit în urmărire • tânărul de 21 de ani a fost prins şi reţinut pe ordonanţă, find încarcerat

 

Un şofer de “BMW” i-a pus la treabă pe poliţişti, asta după ce a fost depistat la volan fără permis şi a fugit de la faţa locului. Tânărul de 21 de ani se afla pe strada Plevnei când poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Iniţial a oprit, însă cum se ştia în neregulă, a încercat să scape cu fuga. Poliţiştii l-au prins şi l-au “cazat” în Arestul IPJ Brăila.

Astfel, la data de 4 decembrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au reţinut pentru 24 de ore, pe un brăilean care a condus, pe raza municipiului, un vehicul fără a deţine permis de conducere şi a încercat să fugă de poliţişti. La ora 18.20, poliţiştii l-au oprit în trafic pe un tânăr de 21 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Plevnei. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, moment în care brăileanul a fugit de la faţa locului. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind prins în scurt timp, încătuşat şi condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Miercuri seara, în jurul orei 23.00, faţă de brăileanul în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Ieri, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.
Categorie articol: 

Comentarii