Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut transporta 40 de angajaţi la locul de muncă

luni dimineaţă, poliţiştii au constatat că un bărbat care conducea o cursă regulată, destinată transportului oamenilor la muncă, avea o alcoolemie de 0,31 mg/l • acesta a fost amendat şi a rămas fără permis

 

Şofer băut, prins în timp ce transporta oamenii la firma angajatoare. La data de 17 august, în jurul orei 8.30, cu ocazia verificării unui mijloc de transport cu care se efectua o cursă regulată specială şi cu care se deplasau 40 de angajaţi la locul de muncă, poliţiştii au constatat că şoferul acestuia se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel aflat la volan avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,31 mg/l. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1450 de lei, şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile, a precizat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Luni, poliţiştii brăileni împreună cu poliţiştii locali, au acţionat în mijloacele de transport public de persoane de pe raza municipiului, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID - 19. Cu această ocazie, au fost depistate 21 persoane care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie în mijloacele de transport, astfel fiind aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii