Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut a provocat un accident şi a fugit de la faţa locului

în cursul zilei de marţi, două autoturisme au intrat în coliziune, pe Calea Călăraşilor, rezultând doar pagube materiale • unul dintre şoferii implicaţi şi-a văzut de drum, însă poliţiştii l-au depistat pe Calea Galaţi şi au constatat că acesta era sub influenţa alcoolului

 

Tupeu. Un şofer brăilean, care s-a urcat la volanului autoutilitarei de transport marfă după ce a consumat alcool, a provocat un accident pe Calea Călăraşilor. Incidentul nu s-a soldat cu victime. Totuşi, şoferul vinovat a plecat de la faţa locului.

Astfel, la data de 11 iunie, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Calea Călăraşilor a avut loc un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale. S-a anunţat că în urma accidentului, unul dintre cele două vehicule implicate nu a oprit, continuându-şi deplasarea. Era vorba despre o autoutilitară, care a fost oprită de poliţişti în trafic pe Calea Galaţi. La volan se afla un bărbat de 45 de ani din Brăila. Bărbatul nu plecase degeaba de la locul accidentului. “În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,82 mg/l. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele brăileanului a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii