Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut a lovit cu maşina un pieton

Un bărbat din satul Vărsătura a băut alcool şi apoi s-a urcat la volan. În afara municipiului Brăila, şoferul a accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă. Acesta a scăpat cu răni uşoare.
Evenimentul rutier a avut loc joi, la ora 18.30, în timp ce Ovidiu P. (47 de ani), din Vărsătura, conducea autoturismul, pe DE 87, în afara municipiului Brăila. "Din cauza stării avansate de ebrietate, l-a surprins şi accidentat pe G.Marian (52 de ani), din Brăila, care se deplasa pe partea carosabilă, în acelaşi sens de deplasare cu autoturismul", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului, care a refuzat orice investigaţie medicală, neputându-i-se stabili vreun diagnostic. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii