Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut a lovit alte două autoturisme, în cartier Lacu Dulce

în noaptea de 12 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Prahovei din municipiu, a avut loc un eveniment rutier • s-a constatat că un şofer cu o alcoolemie de 0,90 mg/l a scăpat volanul de sub control

 

Coliziune între trei autoturisme, din cauza unui şofer băut, pe o stradă din cartier Lacu Dulce. În noaptea de 12 iulie, în jurul orei 03.35, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Prahovei din municipiu a avut loc un eveniment rutier.

În urma activităţilor desfăşurate la faţa locului, s-a constatat că un brăilean de 42 de ani, care conducea un vehicul pe strada Prahovei, a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit alte două autovehicule. “Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,90 mg/l, acesta fiind condus la spital unde a refuzat recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.
Categorie articol: 

Comentarii