Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut a intrat cu maşina în stâlpul de iluminat

duminică noaptea, pe fondul neadaptării vitezei, a consumului de alcool şi a ceţii, un bărbat din Cazasu a pierdut controlul volanului • la ieşire din localitatea Cazasu, autoturismul a intrat într-un stâlp de iluminat • şoferul nu a suferit leziuni şi s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat

 

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului a intrat cu maşina într-un stâlp, la ieşire din Cazasu. Potrivit poliţiştilor, la data de 27 octombrie, ora 00.50, au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 221, la ieşire din localitatea Cazasu către Mărtăceşti, un autoturism a intrat într-un stâlp de iluminat. La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe şoferul maşinii, un bărbat de 59 de ani, din Cazasu. S-a stabilit că acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv curbă la stânga şi ceaţă densă, moment în care a pierdut controlul asupra vehiculului.

Tamponarea s-a soldat doar avarierea autoturismului şi a stâlpului. “În urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit faptul că bărbatul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii