Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut a intrat în trei maşini parcate pe strada Griviţei

poliţiştii au stabilit că vinovatul avea o alcoolemie de 0,76 mg/l, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal

 

De beat ce era, un bărbat nu a mai putut stăpâni volanul şi a luat la rând autoturismele staţionate pe strada Griviţei. Trei autoturisme au fost avariate, plus cea a şoferului vinovat.

Potrivit poliţiştilor, la data de 18 aprilie, poliţiştii rutieri l-au identificat pe un bărbat care, în timp ce conducea autoturismul “Dacia” sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra acestuia şi a provocat avarierea altor trei vehicule.

La ora 21.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru vehicule.

La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 46 de ani din Brăila şi au stabilit că, în timp ce acesta a condus maşina pe strada Griviţei, a pierdut controlul asupra volanului şi intrat cu ea într-un vehicul, care se afla staţionat pe partea dreaptă a drumului. Acesta din urmă a ricoşat în alte două autoturisme ce erau, de asemenea, staţionate. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,76 mg/l. El a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Comentarii