Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut a “zburat” de pe şosea, în zona Cărămidăriei

brăileanul de 32 de ani circula pe DN 22B, mergând spre Galaţi, dar a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor, pe spaţiul verde • poliţiştii spun că ar fi fost băut, însă bărbatul a refuzat să sufle în etilotest

 

Joi seara, un şofer brăilean nu a mai putut stăpâni volanul, pe Dig Brăila- Galaţi, în zona Cărămidăriei. Se pare că era băut, după cum spun poliţiştii, însă acest lucru nu s-a putut stabili pentru că şoferul a refuzat toate testele.

Evenimentul rutier s-a produs la ora  20.40. Un brăilean, în vârstă de 32 de ani, conducea un autoturism “Peugeot”pe DN 22B, pe raza municipiului Brăila, către Galaţi. Acesta a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând pe spaţiul verde din partea dreaptă a drumului. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Şoferul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi să-i fie prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru refuzul de la prelevarea de mostre biologice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii