Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut şi fără permis a fugit din carantină, dar s-a întâlnit cu poliţiştii

* vineri dimineaţă, un tânăr de 24 de ani, din comuna Traian, conducea un vehicul pe raza orașului Ianca şi a fost oprit pentru control * el avea o alcoolemie de de 0,47 mg/l, nu avea permis de conducere şi s-a constatat că figura în carantină la domiciliu * a primit o amendă de 1.000 lei şi are dosar penal

 

 

 

Tânăr şofer certat cu legislaţia rutieră, fugit din carantină la domiciliu. Va plăti scump: a încasat o amendă şi are dosar penal.

În dimineața zilei de vineri, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au oprit în trafic pe un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Traian, în timp ce conducea un vehicul pe raza orașului Ianca. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,47 mg/l. El a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. „În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a constatat și faptul că acesta figura în carantină la domiciliu, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, pe numele tânărului depistat în trafic a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Categorie articol: 

Comentarii