Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer băut şi altul fără permis

* la data de 21 ianuarie, poliţiştii brăileni au întocmit dosare penale pe numele a doi conducători auto care s-au urcat la volan, deşi nu aveau voie * un gălăţean nu avea permis, iar un şofer brăilean era băut

 

 

 

Doi şoferi certaţi cu legislaţia rutieră au fost opriţi din drum de poliţişti. La data de 21 ianuarie, la ora 01:50, polițiștii brăileni l-au oprit în trafic pentru control pe un tânăr de 20 de ani din Galați, în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua Buzăului, din municipiul Brăila. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La aceeași dată, la ora 17:10, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Scorțaru Nou. „Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,43 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii