Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer avea permisul suspendat de doi ani, dar conducea liniştit

un brăilean de 31 de ani circula cu autoturismul pe raza municipiului, însă a fost depistat de poliţişti • acesta avea permisul suspendat din decembrie 2016

 

Şofer fără permis de mai bine de doi ani, oprit din drum de poliţişti. În ziua de 16 aprilie, la ora 10.15, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 31 de ani din Brăila. Acesta conducea autoturismul pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu. “În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta are permisul de conducere suspendat din data de 08.12.2016. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Conducătorul auto a primit şi o amendă, în valoare de 1.305 lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circuaţia pe drumurile publice. Ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut acestuia certificatul şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale autoturismului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii