Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer ar fi adormit la volan şi a intrat în copac. Copil de 1 an, printre răniți

* azi-noapte, în jurul orei 4.00, un bărbat de 27 de ani din Piatra Neamţ conducea autoturismul între Şuţeştu şi Ianca, însă ar fi adormit la volan şi a piedut controlul maşinii * autoturismul a ajuns pe contrasens şi a intrat în copac * au rezultat 3 victime, fiind vorba despre aceeaşi familie: şoferul, copilul de 1 an şi o femeie de 57 de ani

 

 

Grav accident rutier pe DJ 211, între localităţile Şuţeşti şi Ianca. Printre victime se află un copilaş de numai 1 an. Potrivit poliţiştilor, marți, în jurul orei 4.00 dimineața, un şofer de 27 de ani din Piatra Neamţ conducea autoturismul Renault între localităţile brăilene Şuţeşti şi Ianca. Bărbatul ar fi adormit la volan, a ajuns pe contrasens, a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, fiind vorba despre membrii aceleiaşi familii: șoferul de 27 de ani, copilul de numai 1 an şi o pasageră de 57 de ani, cel mai probabil bunica celui mic. Cei trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii