Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Umbrele colorate de mai bună calitate pe Regala Brăilei

• chiar dacă anul acesta montarea a început mai târziu, iar până acum s-a acoperit doar un sfert din lungimea străzii, primarul Dragomir dă asigurări că până pe 15 iulie toată Regala va fi înfrumuseţată cu umbrele viu colorate • potrivit edilului-şef, în acest an, umbreluţele sunt de o calitate mai bună

 

Centrul Istoric al Brăilei se pregăteşte să fie înfrumuseţat şi în acest an cu umbrelele colorate, montate de administraţia publică locală. Subiectul a fost abordat chiar în şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipa (CLM) de marţi,1 iulie, de către consilierul PNL Brăila Petrică Popa. Acesta a afirmat că a observat că s-au montat umbreluţe pe Strada Mihai Eminescu (fosta stradă Regală) în proporţie de aproximativ 25% şi l-a întrebat pe primarul Marian Dragomir dacă demersul va continua şi pe restul străzii. Edilul-şef a răspuns afirmativ, cu precizarea că procedura a fost uşor întârziată, deoarece se realizează cu angajaţii Primăriei, iar aceştia au fost angrenaţi în alte lucrări.

“Da, se vor monta în continuare. În ultima perioadă, angajaţii Primăriei Municipiului Brăila au fost blocaţi în mai multe lucrări. Inclusiv unele privind fixarea acelor dale din Centrul Istoric. Unele începuseră să facă zgomot din nou. Mai sunt vreo câteva şi le reabilitează şi pe acelea. De asemenea, a mai fost o intervenţie în urmă cu ceva timp în Piaţa Lyra. Şi, la fel, urmează şi acolo, în cel mai scurt timp, să fie finalizată acea intervenţie în piaţa proaspăt reabilitată”, a declarat Dragomir.

Contactat ulterior şi întrebat când estimează ca toate umbreluţele să fie montate pe Strada Mihai Eminescu, primarul a precizat că undeva până pe 15 iulie totul va fi gata. Mai mult, acesta a ţinut să adauge că spre deosebire de anii trecuţi, acum umbreluţele sunt dintr-un material mult mai bun şi şi-a manifestat speranţa că nu se vor mai rupe din cauza vântului. De asemenea, Dragomir a subliniat şi că acestea vor fi montate mult mai apropiat unele de altele, spre deosebire de cum s-a procedat anterior. Sursa citată a afirmat că planul este ca umbreluţele să acopere întreaga stradă, de la Bulevardul A.I. Cuza, până în Piaţa Traian.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii