Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultimele clasate din seria I, CF Braila si Leonard Pascani, se intilnesc astazi pe stadionul Municipal

CF Braila are posibilitatea ca dupa doua meciuri consecutive pe teren propriu sa scape de zona nisipurilor "miscatoare". Astazi, in primul dintre ele, elevii lui Vasile Darie au o sarcina relativ usoara deoarece primesc vizita "lanternei" Leonard Pascani, formatie care nu a reusit sa acumuleze decit un singur punct in aceasta toamna, a marcat 2 goluri si a primit 12.
Miercuri, la capatul unui joc scoala, CF Braila a dispus cu 6-1 de echipa de juniori I a clubului, pregatita de Ionel Iuga. Golurile echipei de seniori au fost marcate de Mindroasa 2, Rotaru, Neta, Coman si Necoara in timp ce, pentru juniori, a inscris Virgil Ion. Tinind cont de cresterea de forma din ultima perioada, reflectata de altfel si printr-o victorie si un egal in deplasare la Galati, formatia braileana pleaca cu prima sansa la victorie in aceasta partida.
Jocul de astazi va incepe la ora 17.00 si va fi condus de o brigada de arbitri din Constanta formata din Gelu Dimaca, Claudiu Soptelea si Ion Mosteanu.
In sezonul trecut Viitorul Insuratei a remizat, in tur la Calarasi, dar a pierdut cu 0-1 pe teren propriu. Pentru intilnirea de astazi Sandu Minciu nu poate conta pe serviciile a doi jucatori, Cristi Balta si Cheles, ambii fiind accidentati.
Formatia din Insuratei a disputat la mijlocul acestei saptamini o partida de verificare cu SC Adevarat pe care a cistigat-o cu 4-0, golurile invingatorilor fiind marcate de Berceanu si Matei in prima repriza, Bratosin si Dobre in cea de a doua. Antrenorul Sandu Minciu este optimist si crede ca formatia sa nu va veni cu mina goala din aceasta deplasare.
CSO Ianca se deplaseaza la satelitul Farului unde sansele de a obtine macar un rezultat de egalitate sint foarte mici.
"Este un meci greu pentru ca adversara noastra va beneficia de intariri de la echipa din Liga I, dar mergem sa ne jucam sansa. Oricum, dupa doua saptamini de pregatire intensa sper ca la Constanta sa aliniem o cu totul alta echipa, una mai omogena care sa poata respecta un plan pe care l-am stabilit la antrenamentele din aceasta saptamina", a declarat Adrian Baldovin, antrenorul echipei din Ianca.
Categorie articol: 

Comentarii