Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultimele bilete la concertul Cristi Minculescu şi Iris

În mai puţin de două săptămâni, pe 1 octombrie, începând cu ora 19:00, Teatrul Muzical "Nae Leonard" va răsuna pe muzică rock, cu ocazia unui concert extraordinar susţinut de Cristi Minculescu şi Iris. "Naţionala de rock a României" se reuneşte şi invită fanii gălăţeni şi brăileni să cânte împreună cu ei şi să-şi amintească de cele mai cunoscute versuri din istoria muzicii româneşti. Concertul face parte din turneul naţional "Cristi Minculescu şi Iris - Din nou împreună", care se va desfăşura în 14 oraşe din România şi la Chişinău. "Sigur ai amintiri pe muzica lor, aşa că te aşteptăm să simţi iarăşi emoţie atunci când celebrul «Bună seara prieteni» se va reauzi în oraşul tău", declară organizatorii evenimentului. Cei interesaţi pot găsi bilete la eveniment atât la Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galaţi, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta dar şi online pe www.iabilet.ro.

"Obiectiv - Vocea Brăilei" te trimite la concert!

Cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei" vă oferă şansa să participaţi, gratis, la concertul Cristi Minculescu şi Iris, ce va avea loc pe 1 octombrie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galaţi. Ziarul nostru pune la bătaie 4 invitaţii duble (valabile pentru cate 2 persoane), precum şi un discount de 20% cititorilor care achiziţionează bilete online. Regulile concursului sunt extrem de simple:
1. Faceţi-vă un selfie cu ziarul Obiectiv - Vocea Brăilei şi postaţi-l apoi pe contul personal de Facebook.
2. Etichetaţi pagina de Facebook a cotidianului nostru.
Selfie-urile care vor primi cele mai multe like-uri vor fi premiate de "Obiectiv - Vocea Brăilei" cu invitaţii la concert. Avem pentru dumneavoastră 4 invitaţii, fiecare valabilă pentru 2 persoane. În cazul în care NU reuşiţi să adunaţi suficiente like-uri care să vă propulseze pe primele 4 poziţii, nu-i nimic! Tuturor cititorilor înscrişi în concurs, ziarul "Obiectiv - Vocea Brăilei" le oferă un discount de 20%, dacă achiziţionează bilete online la adresa: http://www.iabilet.ro/bilete-cristi-minculescu-si-iris-din-nou-impreuna-galati-23280/ .
Atenţie! Veţi primi codul pentru discount prin mesaj privat, după ce postaţi poza şi etichetaţi pagina ziarului.
Concursul este deschis până luni, 28 septembrie, ora 12.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 29 septembrie, prin mesaj privat, pe adresa de Facebook, dar şi printr-un anunţ publicat atât în ediţia online a cotidianului, cât şi pe pagina de Facebook. Invitaţiile la concert vor putea fi ridicate de la sediul "Obiectiv - Vocea Brăilei", din str. Mihai Eminescu nr. 56, etaj 2 (fostul Hotel Delta), miercuri, 30 septembrie, în intervalul 10.00 - 17.00.
Orice informaţii legate de concurs puteţi solicita fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului nostru, fie la numerele de telefon: 0239.611.053, 0239.611.054.
Succes!

 
Categorie articol: 

Comentarii