Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultima zi din Campania «Fii tu cel care trimite un copil la şcoală!»

Campania umanitară pentru "boboci", intitulată "Fii tu cel care trimite un copil la şcoală!", organizată de Asociaţia Partida Romilor şi susţinută de cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei" a ajuns la final. În cadrul evenimentului dedicat micuţilor ce intră la şcoală în acest an şi au nevoie de ghiozdan şi rechizite s-au adunat din fonduri de la asociaţia organizatoare, Şcoala "Anton Pann" şi ziarul "Obiectiv Vocea Brăilei" 54 de ghiozdane, însă doar 36 dintre acestea au şi rechizite potrivite pentru clasa pregătitoare.
Ar mai fi nevoie de caiete, creioane, culori, penare şi blocuri de desen pentru alte 18 ghiozdane. Reamintim că ghiozdanele vor ajunge în weekend-ul ce vine la "bobocii" din cartierul brăilean Lacu Dulce şi, în funcţie de posibilităţi, şi la alţi micuţi defavorizaţi din Constantineşti, Spiru Haret, Lanurile, Valea Cânepii, Viziru, Vişani, Însurăţei şi Drogu.
Este de apreciat şi faptul că la sediul asociaţiei s-au prezentat mai multe persoane care şi-au exprimat intenţia de a ajuta mai mulţi copii din localităţile menţionate, însă amintim că gestul acestora poate fi de un real folos dacă se întâmplă cel târziu astăzi, fiindcă de luni începe anul şcolar. Cei care doresc să repete gestul nostru o mai pot face la sediul Asociaţiei Partida Romilor din Calea Călăraşilor, nr. 8. (telefon: 0339/102.143).

 
Categorie articol: 

Comentarii