Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultima zi de depunere a ofertelor pentru "Bursa locurilor de munca"

Astazi este ultima zi in care angajatorii interesati sa participe la "Bursa generala a locurilor de munca" mai pot depune, in scris, oferta de locuri de munca. Actiunea este organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila si se va desfasura pe data de 7 aprilie, atit in municipiul Braila, cit si in localitatile Faurei si Insuratei.
Angajatorii care doresc sa participe la aceasta actiune au posibilitatea de a-si prezenta oferta de locuri de munca intr-un cadru organizat, unde vor intra in contact direct si nemijlocit cu persoanele care solicita un loc de munca. "Actiunile de acest tip sint organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte pentru sprijinirea angajatorilor, pentru a ocupa locurile de munca vacante intr-un interval de timp cit mai scurt", a precizat Simona - Ely Chioibas, director executiv al AJOFM Braila.
Angajatorii care isi au sediul pe raza localitatilor Faurei si Insuratei, pot contacta Punctul de Lucru Faurei, cu sediul pe str. Republicii nr.36, tel. 661.749, respectiv Punctul de Lucru Insuratei, cu sediul pe sos. Brailei nr.18, tel.660574. Pentru relatii suplimentare va puteti adresa Agentiei, cu sediul pe B-dul Dorobantilor nr. 603-605 sau la telefoanele 611519 sau 611386.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii