Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In ultima reuniune Razvan Lupu a cucerit medalia de aur la 100 m spate

In ultima zi a nationalelor de natatie in bazin de 25 de metri, de la Hunedoara, inotatorii juniori au iesit din nou "la rampa".
Razvan Lupu a cistigat cea de-a treia medalie de aur, de data aceasta la 100 m spate si tot aur a cucerit si stafeta 4 x 50 m mixt, formata din Razvan Lupu, Florentin Rosu, Victor Ermalai, Cosmin Ochirosi. Cei patru sportivi cu dubla legitimare, LPS - CSM, pe linga locul foarte bun ocupat, au reusit sa corecteze recordul national cu 8 zecimi.
Tot in ultima reuniune, Florentin Rosu a reusit sa urce pe treapta a treia a podiumului, la finalul probei de 200 m bras.
Singura inotatoare senioara care a punctat pentru LPS a fost Roxana Samoila. Sportiva braileana a obtinut doua medalii de argint, la 50 m bras si 200 m mixt.
"Trebuia sa incheiem competitia asa cum am inceput, cu rezultate foarte bune. Nu ma asteptam la numar atit de mare de medalii. Noi ne-am propus 4-5 si am realizat 9, dar si 2 recorduri nationale. Pe undeva, aceste rezultate se datoreaza si faptului ca noi am avut un atu fata de ceilalti concurenti prin faptul ca la Braila ne antrenam tot in bazin de 25 de metri. Bineinteles insa ca nu acesta a fost factorul primordial, ci munca asidua si ambitia sportivilor nostri", declara la finalul ultimei reuniuni, profesorul Tudorel Smeu.
Cei doi sportivi ai CSM-ului, Catalin Nistor si Ana Maria Leu, au avut si in ultima zi de concurs prestatii foarte bune. Catalin Nistor a obtinut medalia de argint la 200 m bras, intr-o finala cistigata la mare lupta de Valentin Preda, in timp ce Ana Maria Leu a cucerit doua medalii de bronz, la 50 m spate si 200 m fluture.
"Singurul lucru pe care il pot spune acum, «la cald», este doar ca sint foarte multumita. Ne-am depasit cu mult obiectivele planificate si consider ca sportivii au moral bun si se vor pregati in continuare foarte bine pentru noul sezon competitional", a declarat antrenoarea emerita Gabriela Stoicescu Clinciu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii