Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

In ultima reuniune, inotatorii braileni au cucerit sase medalii

Duminica in ultima zi a Campionatelor Nationale de natatie pentru juniori II inotatorii braileni s-au calificat in toate finalele la care au luat startul si si-au imbogatit palmaresul cu inca sase medalii.
Alexandru Iordache a sosit al doilea in proba de 50 m spate, baieti 14 ani si tot aceeasi pozitie a ocupat-o Alin Artimon la capatul finalei de 400 m liber tot la categoria de virsta amintita.
Brailenii au mai cucerit doua medalii de bronz in probele individuale prin Alexandru Nastasescu la 50 m spate, baieti 16 ani si Alexandra Dragomir in proba de 200 m bras, fete 14 ani si altele doua in probele de stafeta, la 4x100 m mixt baieti 14 ani in componenta Alexandru Iordache, Ionut Stoian, Bogdan Popa, Alin Artimon si la 4x100 m mixt fete, tot la aceeasi categorie de virsta, aici stafeta avindu-le in componenta pe Silvia Zaharia, Alexandra Dragomir, Stefania Ion si Alexandra Banica.
Tot duminica au fost premiate si cele mai bune rezultate conform tabelei internationale de punctaj, iar printre cei remarcati s-a numarat si Alin Artimon care a obtinut locul al doilea potrivit acestor criterii pentru proba de 800 m liber, pe care de altfel inotatorul brailean o cistigase in prima zi a nationalelor de la Bucuresti.
Fiind sportivi cu dubla legitimare LPS - CSM toti inotatorii care au luat medalii la aceasta editie a nationalelor de juniori II vor fi premiati de conducerea Clubului Sportiv Municipal in cadrul unei festivitati ce va avea loc miercuri, la ora 11.00, la bazinul descoperit.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii