Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uite ce îi aia grija pe alde Balcan şi Mija

Un individ care nu s-a făcut remarcat prin absolut nimic, care habar nu are pe ce lume trăieşte, cu ce se mănâncă administraţia publică locală ocupă bine-mersi o funcţie înaltă în organigrama judeţului, şi asta de mai bine de trei ani de zile. Păi, pe sistemul ăsta, şi Ninel de la Brăila putea ocupa postul de vice la CJ; măcar el se pricepe la manele, pe când Mija e bun fix de nimic. Îmi aduc aminte că singura dată când a apărut şi Florin Mija în ziar, când s-a consemnat ceva în legătură cu el, a fost în aprilie 2009, când a apărut cu piciorul în ghips. Purta trening şi se sprijinea în cârje, după ce dăduse cu stângu-n dreptu' la un meci de fotbal. Acum, iată-l pe Mija prezent din nou în Obiectiv, via Scormonitoru, pentru o faptă la fel de nesemnificativă, de 2 lei aş zice.

Concret, la un meci de handbal care a avut loc săptămâna trecută la Brăila, deputatul PDL Viorel Balcan l-a rugat pe vicele pesedist Florin Mija de la judeţ să intervină la crainicul sălii pentru a face un anunţ. Crainicul nu trebuia să facă altceva decât să anunţe că nu-ş ce turneu de volei avea să se întâmple la Brăila în perioada imediat următoare. Un turneu care am înţeles că este organizat din bani privaţi, nu de la bugetul Brăilei. Era vorba despre promovarea unei întreceri sportive, atâta tot. Balcan l-a acuzat pe Mija că a dat ordin crainicului să nu citească niciun anunţ la microfon, în timp ce Mija susţine contrariul. Crainicul cică şi-a făcut datoria anunţând evenimentul de volei.
Băi, şi a apărut Mija la ziar cu declaraţii că el nu l-a împiedicat pe crainic să anunţe desfăşurarea turneului de volei de la Brăila, că el nu ar face în veci aşa ceva, că el iubeşte sportul, bla-bla. Adică, după trei ani de mandat, Florin Mija revine în atenţia opiniei publice pentru că ar fi cenzurat un anunţ la un meci de handbal? Păi, asta e mai penibilă decât faza cu piciorul în ghips. E drept că tot "scandalul" a fost pornit de deputatul Balcan. Dar Balcan se poate scuza că, deh, cu trecerea anilor simţurile, printre care şi auzul, te mai lasă. Dar tânărul Mija, vicele Florin Mija cum se poate apăra în Dosarul "Anunţul"? Cum poate justifica el implicarea, poate, în cea mai mare deturnare de anunţuri din fonduri publice?
Băieţi, rupeţi-i şi celălalt picior!
Categorie articol: 

Comentarii