Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Udrea i-ar putea aduce lui Boc excluderea din PDL

Secretarul general-adjunct al PDL Marian Zlotea a declarat că susţinerea afişată de Emil Boc pentru candidatura la prezidenţiale a preşedintelui PMP, Elena Udrea, îl situează pe acesta în afara partidului şi că fostul lider al democrat-liberalilor poate avea o astfel de poziţie din postura de independent, potrivit agerpres.ro.
"Am un mare respect pentru domnul Boc, fostul preşedinte al PDL. Reacţia dânsului pentru mine cel puţin este o dezamăgire ţinând cont că domnia sa a fost întotdeauna un garant al Statutului PDL. În acest moment, domnia sa, având în vedere articolul 22 din Statutul PDL, se situează în afara partidului. Nu pot să-mi dau seama dacă dânsul a făcut această declaraţie din convingere pentru doamna Udrea sau de teama acesteia", a declarat secretarul general-adjunct al PDL.

„A uitat că Udrea a propus demiterea sa?"

Zlotea a adăugat că Boc, probabil, a uitat că "în vara anului 2010 într-un Colegiu Director al PDL doamna Udrea a propus colegilor demiterea sa din funcţie, lucru agreat atunci de o mare parte dintre colegii pe care acum domnia sa îi elogiază".
Secretarul general-adjunct al PDL a afirmat că declaraţia făcută de Emil Boc este dată într-o conjunctură nefavorabilă.
"Şi dânsul dacă doreşte să susţină o candidatură independentă care se situează în afara Statutului PDL o poate face din postura de independent şi nu din cea de membru PDL. Candidatul ACL este domnul Klaus Iohannis. El a fost votat în şedinţa Colegiului Director al PDL şi apoi în Biroul Politic Naţional al PNL-PDL cu unanimitate de voturi", a mai declarat Marian Zlotea.

Boc crede că România e pregătită pentru o femeie-preşedinte

Fostul preşedinte al PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, deoarece este un om de caracter, care face ceea ce spune, şi este un adversar incomod pentru Victor Ponta.
"Acesta a fost unul dintre argumentele pentru care o susţin - este de departe cel mai tăios contracandidat al lui Victor Ponta, mai bine pregătit, mai documentat, foarte bun în competiţia directă cu Victor Ponta. Cred că ea este un adversar incomod pentru Victor Ponta în orice competiţie", a declarat primarul clujean.
El a adăugat că România ar fi pregătită să aibă o femeie ca preşedinte şi că ţara noastră a făcut paşi importanţi pe drumul desprinderii de anumite mentalităţi care erau dominante până nu demult.
Primarul municipiului Cluj-Napoca este de părere că acei oameni care o vor cunoaşte personal pe Elena Udrea îşi vor da seama că nu seamănă cu ceea ce au auzit din diverse surse şi se vor convinge de calităţile sale, ceea ce o va ajuta pe preşedinta PMP să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale.
În ceea ce priveşte o eventuală propunere de excludere a lui din PDL pentru faptul că o susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, Boc a spus că "viaţa merge înainte".

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii