Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Udrea crede în relansarea spectaculoasă a PDL

"De-a lungul istoriei sale, PDL (PD) a fost considerat de mai multe ori de către adversarii politici ca fiind «mort şi îngropat». De fiecare dată, partidul a luptat şi a revenit mai puternic ca înainte. Acum, cu un an înainte de alegerile locale şi un an şi jumătate înainte de parlamentare, ne aflăm în faţa, poate, a celei mai importante provocări - recâştigarea încrederii românilor, după o perioadă de criză economică şi de dificultăţi", scrie ministrul Dezvoltării.
"Cred că PDL se află acum pe punctul unei relansări politice spectaculoase, care va fi concluzionată prin câştigarea alegerilor din 2012. Trebuie să credem în şansa noastră şi să luptăm pentru a ne atinge ţinta propusă", adaugă Udrea.
Primul argument lansat de Elena Udrea este că economia îşi revine. "Şomajul scade, investiţiile străine în România cresc, consumul creşte şi el, veniturile românilor vor începe să crească, se reporneşte chiar şi creditarea. Guvernul a făcut ceea ce trebuia făcut, chiar cu riscuri politice. Niciodată un alt Premier nu a dat dovadă de mai mult curaj decât Emil Boc", susţine şefa PDL Bucureşti.
Un al doilea motiv de optimism pentru Elena Udrea este că PDL va transmite un mesaj de unitate şi determinare la congres. "Alegerile interne care se apropie arată exact forţa pe care o are PDL - suntem cel mai important partid din România, iar asta se vede uşor din felul în care subiectul este mediatizat. Avem marea şansă de a transmite pe 14 mai un semnal de unitate internă şi de determinare în recâştigarea încrederii românilor", crede Udrea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii