Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Udrea cere excluderea lui Silviu Bian din PDL

Udrea consideră că este necesară o reacţie fermă şi rapid a partidului faţă de Silviu Bian, reacţie ce presupune excluderea acestuia din PDL. "Nu cred că mai e motiv să amânăm discuţiile legate de cei care afectează imaginea partidului. Este păcat de toată munca pe care colegii noştri o depun, tot efortul pe care îl facem, dacă se întâmplă astfel de cazuri şi noi nu reacţionăm. Trebuie exclus şi cred că nu mai este loc de pretexte pentru a nu exclude un membru de partid în situaţia în care se află domnul Bian", a declarat vicepreşedintele PDL.
Invitată să comenteze spusele lui Cristian Preda referitoare la faptul că nu s-ar mai regăsi într-un partid care menţine în rândurile sale persoane precum fostul şef de la ANOFM, Udrea i-a dat dreptate parlamentarului adăugând că acesta nu este singurul care are nemulţumiri pe această chestiune. "De regulă, nu sunt de acord cu domnul Preda. Nu sunt de acord că spune aceste lucruri în afara partidului. Dar de data aceasta îi înţeleg nemulţumirea. S-a creat o mare frustrare la nivelul oamenilor din PDL care chiar muncesc pentru partidul ăsta, îşi fac treaba corect şi au de suferit din cauza unor colegi precum domnul Bian", a afirmat Elena Udrea.

Silviu Bian a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Premierul Emil Boc l-a demis duminică seară pe Silviu Bian din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), a declarat ministrul Muncii, Sulfina Barbu. Barbu a mai precizat că, pentru postul lăsat vacant, "sunt câteva nume care sunt în discuţie". "Mâine (luni - n.r.) voi discuta cu domnul premier şi în urma acestei discuţii vom stabili cine va veni la ANOFM", a mai precizat ea.
Şeful Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Silviu Bian, acuzat că a luat mită de la subalternii săi, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate duminică seară de Tribunalul Bucureşti, în urma propunerii formulate de procurorii anticorupţie.
Decizia instanţei va putea fi atacată cu recurs.
Categorie articol: 

Comentarii