Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ucraineanul Kiril Tukanov - învingător în etapa a doua a Cupei MACEC

În etapa a doua a Cupei MACEC, spectacolul a fost asigurat de ucraineanul Kiril Tukanov, neamţul Ronny Weys şi ungurul Roland Benko, cei care de altfel au şi ocupat podiumul în această ordine, după 20 de manşe.
Lupta pentru primele trei poziţii a fost arbitrată de bulgarii Milen Manev, Chavdar Cerven, ucraineanul Andriy Kobrin şi polonezul Mateo Borowicz.
Cel mai în formă alergător a fost de departe Kiril Tukanov, care a avut de fiecare dată starturi reuşite, unele chiar spectaculoase şi a acumulat maximum de puncte, 15. Pentru desemnarea ocupantului locului al doilea a fost nevoie de o manşă de baraj, pentru că atât Weis cât şi Benko aveau câte 13 puncte, după cinci manşe, şi câştig de cauză a avut neamţul.
Brăilenii Alexandru Toma şi Fănică Popa au avut evoluţii modeste, doar primul reuşind să câştige o manşă, însă punctajul acumulat i-a permis să se califice în prima semifinală a Memorialelor "Voiculescu - Botezatu".
Din nefericire, Toma a căzut chiar în primul tur de pistă, pe a doua turnantă şi a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. Manşa s-a reluat şi a fost câştigată de Tukanov, iar poziţia a doua i-a revenit celuilalt ucrainean din concurs, Andriy Kobrin. Din cea de-a doua semifinală s-au calificat pentru finală nemţul Ronny Weis şi bulgarul Chavdar Cherven.
După o manşă spectaculoasă, Tukanov a demonstrat că este cel mai bun şi a câştigat şi cea de-a doua competiţie, podiumul aici fiind completat de Kobrin şi Weis.




Categorie articol: 

Comentarii