Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ucraineancă depistată cu şedere ilegală în Brăila

* femeia a fost amendată cu 1.200 lei şi informată că-şi poate prelungi şederea, întrucât este căsătorită cu un român

 

 

O femeie de 36 de ani, din Ucraina, a fost depistată cu şedere ilegală, de către poliţiştii de la Imigrări, în cadrul unei acţiuni în cooperare cu Poliţia Municipiului-Biroul de Proximitate. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că aceasta a intrat legal în România, însă nu a părăsit teritoriul ţării noastre în termen de 90 de zile, aşa cum prevede legea.

Întrucât femeia are calitatea de membru de familie a unui cetăţean român, poliţiştii de imigrări i-au adus la cunoştinţă că are posibilitatea de a-şi prelungi dreptul de şedere în România în scop de reîntregirea familiei. Totodată, persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.200 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată”, se arată în comunicatul de presă emis de poliţişti.

De asemenea, poliţiştii de la Imigrări fac apel la toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului să-i contacteze pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila, din strada Ana Aslan, nr. 39, la numărul de telefon 0239.606.100 sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.
Categorie articol: 

Comentarii