Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ucis cu portiera

Doi soferi neatenti, care au deschis portierele dupa cum i-a taiat capul, fara sa se asigure, au bagat un biciclist in mormint si altul in spital.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Serviciului Circulatie, ne-a declarat ca ieri, dupa amiaza, in jurul orei 14.45, pensionarul Stefan B., 61 ani, care are permis din 1964, circula pe Bulevardul Dorobanti, cu "Aro" nr. BR-01-JPN, dinspre Str. G-ral Eremia Grigorescu, spre Str. Diana. "In dreptul imobilului nr. 389, soferul a oprit masina si, fara sa se asigure, a deschis portiera din stinga-fata. In acel moment l-a acrosat pe Aurel D., 49 ani, care circula cu bicicleta in acelasi sens si se angajase in depasirea autoturismului. In urma impactului cu portiera, biciclistul s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil, fiind accidentat de autobuzul SC «Braicar» nr. BR-02-SLU, condus in aceeasi directie de Lucian C., 54 ani. Victima accidentului a suferit leziuni severe si a decedat dupa citeva minute, la spital."
Un accident similar s-a produs joi, tot pe Dorobanti, in apropiere de Str. Diana, unde Cristian-Silviu G., 26 ani, reprezentant de vinzari la o firma din municipiu, stationa la volanul autoturismului nr. B-75275. la fel ca si cel care l-a trintit pe Aurel D. sub rotile autobuzului, tinarul a deschis portiera si l-a pocnit pe Nicusor T., 16 ani, care circula in acelasi sens. Adolescentul, elev in clasa a X-a, a fost internat la Ortopedie, cu un picior fracturat.
Scms. Vilsan ne-a precizat ca in ambele cazuri s-au intocmit dosare penale si ca soferilor implicati li s-au recoltat probe de singe, pentru stabilirea alcoolemiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii