Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ucigaşul de mamă din Chiscani rămâne la arest

în data de 13 martie, judecătorii Tribunalului Brăila au prelungit măsura arestului preventiv faţă de inculpatul Başa Marian, acuzat de comiterea infracţiunii de omor • în ianuarie, bărbatul de 42 de ani şi-a lovit mama cu pumnii, picioarele şi chiar cu un scaun, până când femeia şi-a dat sfârşitul

 

Bărbatul din Chiscani care i-a luat viaţa femeii care i-a dat viaţă a mai primit o lună de arest. El va sta în spatele gratiilor cel puţin până la jumătatea lunii aprilie.

La şedinţa din data de 13 martie, judecătorii Tribunalului Brăila au admis propunerea Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. S-a dispus prelungirea arestării preventive a inculpatului Başa Marian şi menţinerea în continuare a măsurii luate faţă de inculpat, pentru perioada 19 martie - 17 aprilie 2019. “Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat Başa Marian, aflat în prezent în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila şi pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila” au stabilit magistraţii în urmă cu două zile.

Oribila crimă a fost comisă în noaptea de 6 ianuarie 2019. În jurul orei 00.00, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din Chiscani despre faptul că fratele său de 42 de ani a agresat-o pe mama lor de 67 de ani. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, femeia bătută crunt fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele date, se pare că altercaţia s-a produs din cauza consumului de alcool şi pe fondul unui conflict spontan. Fiul şi-a lovit mama cu bestialitate, fără a se gândi totuşi că este vorba chiar despre femeia care i-a dat viaţă şi a avut grijă de el. Victima a ajuns la spital şi a rămas internată până la data de 13 ianuarie, când a survenit decesul acesteia. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru infracţiunea de omor în condiţii de violenţă în familie. Fiul ucigaş a fugit după ce  auzit că mama a murit şi el este acuzat de omor, însă a revenit apoi acasă şi s-a predat. Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor.

La data de 6 ianuarie, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile, faţă de fiul violent, el fiind obligat să stea la distanţă de mamă. Din păcate, femeia nu a mai scăpat cu viaţă.
Categorie articol: 

Comentarii