Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Turneu naţional de pregătire la volei

• competiţia organizată pe 28 şi 29 septembrie, la Brăila, de clubul Sport Plus, face parte din proiectul “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” finanţat de CJ

 

Pe 28 şi 29 septembrie, clubul Sport Plus Brăila organizează un turneu naţional de pregătire la volei fete, competiţie care face parte din proiectul “Volei, pas către performanţă în sportul brăilean” finanţat de Consiliul Judeţean Brăila.

Participă câte patru echipe la fiecare categorie de vârstă.

La minivolei, unde sunt angrenate în competiţie fetele cu vârste până în 12 ani, participă Sport Plus Brăila, CSS Galaţi, CSS Focşani şi HV Juvenil Iaşi, iar la speranţe, unde vor evolua echipele formate din voleibaliste cu vârste până în 14 ani, participă Sport Plus Brăila, CSS Focşani, CS Medgidia şi HV Juvenil Iaşi.

La U12 se va juca în sala de sport a şcolii Al. I. Cuza, iar la U14 la liceul Nicolae Iorga. Sâmbătă vor fi două etape a câte două meciuri fiecare, prima începe la ora 09.30, cea de-a doua la 16.00, iar duminică primul meci va avea loc la ora 09.30. La ambele turnee se respectă modul de desfăşurare al meciurilor de la competiţiile oficiale.

“Suntem în plină pregătire în etapa precompetiţională, după turneul de verificare de la Iaşi în care am urmărit manifestarea achiziţiilor tehnice la nivel individual. Începând cu acest turneu dorim să punem aceste achiziţii tehnice în registrul modelului de joc la nivelul fiecărei categorii de vârstă. Este un prim pas de la care plecăm, pentru a ne prezenta în competiţii la standardele cerute de acestea. Până în jurul datei de 20 octombrie, beneficiind de sprijinul proiectului «Volei, pas către performanţă în sportul brăilean» finanţat de Consiliul Judeţean, avem programate mai multe jocuri de pregătire, în special la categoria speranţe. Ar fi o mare bucurie pentru noi ca la meciurile pe care le organizăm în weekend la Brăila să avem printre spectatori şi reprezentanţi ai CJ care să vină să vadă la lucru cele două echipe brăilene”, ne-a declarat Costi Baciu, preşedintele clubului Sport Plus Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii