Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Turci prinşi că stăteau ilegal în Brăila

Trei cetăţeni de naţionalitate turcă au fost depistaţi că stăteau ilegal pe teritoriul municipiului nostru. Cei trei veniseră în vizită, însă, după expirarea termenului legal de şedere au "uitat" să plece.
În ziua de 17 iunie, poliţişti de la Biroul pentru Imigrări al Judeţului Brăila din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă. Cu această ocazie, oamenii legii i-au depistat cu şedere ilegală pe cei trei cetăţeni turci. "În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că aceştia au intrat în România, în scop de vizită, în luna martie, iar la expirarea termenului legal de şedere nu au părăsit teritoriul ţării", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Ca urmare a celor constatate, pe numele lor au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul României, prin care sunt obligaţi să părăseasca ţara, în termen de 15 zile. În plus, o turcoaică a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 400 de lei, conform O.U.G. 194/2002 (republicată), privind regimul străinilor în România.
Categorie articol: 

Comentarii