Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tudose nu prea vrea să aibă de-a face cu ALDE

• asta reiese dintr-un mesaj postat de eurodeputatul brăilean, Mihai Tudose, pe pagina sa personală de Facebook • acesta i-a dat un răspuns destul de acid senatorului ALDE, Daniel Zamfir, căruia i-a transmis că nu se va afla în situaţia de a “fuziona” cu partidul pe care acesta îl reprezintă

 

Europarlamentarul brăilean Mihai Tudose nu pare prea încântat de alianţa electorală dintre Pro România şi ALDE. Acesta a lansat public un nou atac privind colaborarea dintre cele două partide, răspunzând unui senator ALDE, care l-a rândul său a criticat alianţa.

“Aud că un senator ALDE se tot vaită şi lamentează prin studiouri şi pe unde mai apucă, că vai ce rău e că Tăriceanu nu ştiu ce a făcut cu partidul lui şi că el, senatorul, este disperat că tre' să facă ceva cu Ponta, cu Tudose, cu Constantin... Eu zic să stea liniştit în privinţa a ce va face el... fiindcă nu vrea nimeni să facă ceva cu el! Sau, cel puţin eu nu mă voi afla în situaţia să «fuzionez» cu vocalu' senator ALDE... Sau cu partidul pe care-l reprezintă. Aşa că să nu se mai alinte că nu vrea la film fiindcă nu-l invită nimeni...”, a declarat Tudose pe pagina personală de Facebook.

Precizăm că Daniel-Cătălin Zamfir, liderul senatorilor ALDE, a spus recent că Mircea Diaconu ar putea fi susţinut în candidatura sa independentă pentru alegerile prezidenţiale, fără a fi necesară o alianţă între partidul din care face parte şi cel condus de Victor Ponta.

„ALDE la răscruce. Am profitat de absenţa mea din aceste zile pentru a încerca să diger trecerea bruscă pe care ALDE a săvârşit-o în doar o săptămână de la a încerca să dea un suflu nou guvernării (lucru perfect întemeiat în care cred şi eu) la ieşirea de la guvernare şi îndreptarea către o şocantă fuziune cu Ponta-Tudose-şi-un-limbric. Nu, evident că nu am reuşit şi nu reuşesc să înţeleg resorturile acestei decizii la care nu am fost parte”, a postat Zamfir, un mesaj pe reţelele de socializare.

Reamintim că fostul premier al României, Mihai Tudose, a criticat de la început posibila colaborare cu ALDE şi a afirmat în nenumărate rânduri că un asemenea lucru s-ar putea realiza doar dacă ALDE iese de la Guvernare. În momentul când Călin Popescu Tăriceanu a anunţat ieşirea din Coaliţia de Guvernare şi alianţa cu Pro România pentru susţinerea candidatului independent la alegerile prezidenţiale, Mircea Diaconu, Tudose a precizat că nu este foarte sigur că se poate discuta despre o alianţă, ci doar despre o colaborare.
Categorie articol: 

Comentarii