Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tudose îl dă în judecată pe Rizea pentru că l-a acuzat că e ofiţer acoperit

• deputatul PSD Mihai Tudose a afirmat, ieri, că are de gând să îşi dea în judecată fostul coleg de partid, Cristian Rizea, după ce acesta l-a acuzat că ar fi ofiţer acoperit • pe pagina personală de Facebook, ex-parlamentarul de Brăila a postat că aşteaptă cu nerăbdare procesul pentru că cei care îl dau în judecată vor avea parte de “o mare surpriză”

 

Scandalul “ofiţerilor acoperiţi” din PSD ajunge indirect şi la Brăila. Asta după ce fostul parlamentar social-democrat Cristian Rizea (acum membru PRU) l-a acuzat pe actualul deputat Mihai Tudose, că ar fi ofiţer acoperit, alături de alţi membri PSD. Postarea lui Rizea de pe pagina personală de Facebook a fost preluată ulterior de presa naţională, iar gestul fostului lor coleg nu a picat tocmai pe gustul social-democraţilor. Astfel, Tudose nu a ratat momentul şi a precizat că îl va da în judecată pe Rizea pentru afirmaţiile făcute.

Pe scurt, în contextul discuţiilor lansate de liderul PSD Liviu Dragnea despre necesitatea eliminării ofiţerilor acoperiţi din instituţiile publice, Rizea a făcut următorul comentariu:

“În sfârşit un lucru bun face şi Dragnea: «retragerea acoperiţilor din instituţii»! Sper să-i elimine în primul rând pe acoperiţii din PSD: domnii deputaţi Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Marcel Ciolacu şi mai sunt vreo 2-3... (unii chiar primari de sector). Şi credeţi-mă că ştiu bine ce vorbesc”, a scris fostul PSD-ist, pe pagina sa de Facebook.

Contactat de redactorii “Obiectiv - Vocea Brăilei”, Tudose a confirmat că are de gând să îi ceară socoteală lui Rizea pentru afirmaţiile făcute.

“Eu n-am nicio problema cu nimeni, dar nu am încotro. Chiar nu am. El a făcut declaraţia la intrarea în mini-vacanţă, astăzi (n.r. - ieri) e prima zi după vacanţă... În seara aceasta mă văd cu avocatul. Aşa că, din punct de vedere teoretic, da, îl voi da în judecată. Încă nu e depusă plângerea, dar e ca şi depusă”, a declarat Tudose.

 

Rizea aşteaptă procesele cu zâmbetul pe buze

Cel puţin asta a afirmat fostul parlamentar după ce a văzut reacţia PSD-iştilor la postarea sa.

“Am văzut că 2 dintre cei nominalizaţi de mine în postarea cu ofiţerii acoperiţi au declarat că mă vor da în judecată! Aştept cu nerabdare şi îi anunţ că vor avea o mare surpriză!”, a mai postat Rizea pe pagina personală de Facebook.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii