Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tudorel Toader îi răspunde lui Augustin Lazăr la ora 18:00

Ministrul justiției, Tudorel Toader, a anunțar marți dimineață că îi va da replica lui Augustin Lazăr, procurorul general al României, astăzi la ora 18:00. El a evitat astfel să răspundă dacă știa de protocolul SRI-Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție dinainte să fie publicat în urmă cu câteva zile de Darius Vâlcov. 

 

Spuneam colegilor dumneavoastră ieri faptul că puteam oferi respectivele informații chiar la momentul respectiv. Prin urmare, da, răspunsul e ne vedem la ora 18:00 și voi susține o scurtă declarație de presă”, a spus Toader, marți dimineață.

Deși a anunțat o conferință, ministrul a afirmat că „o rectificăm și îi spunem declarație de presă.”

Întrebat dacă știa despre protocolul din 2016 de dinainte să fie publicat de Darius Vâlcov, în urmă cu câteva zile, așa cum a indicat ieri Augustin Lazăr, ministrul justiției a spus că nu poate da un răspuns acum, pentru a nu lăsa conferința de presă de la ora 18:00 fără obiect.

Întrebat despre evaluarea procurorului general, dacă știe deja că îl va revoca pe Augustin Lazăr, ministrul justiției a refuzat să răspundă, invocând o delegație din Polonia care îl așteaptă.
Categorie articol: 

Comentarii